Yangınla Mücadele Sistemleri

ALFEN yangın önleme ve yangından korunma amaçlı pompa grupları güvenilir, etkin, tesisata bağlanmaya hazır hale getirilmiş, kompakt ünitelerdir. Gerekli kontrol, güvenlik ve alarm fonksiyonlarıyla donatılarak, her tür yangın suyu dolabı, hidrant ve sprinkler hattında kullanılabilmesi öngörülmüştür.

Eksenel Emişli Pompa

VDI 2035’e uygun ısıtma suyu, sıcak ve soğuk kullanma suyu, soğutma/kondens suyu, su/glikol karışımları ile kullanıma uygun, sızdırmazlığı mekanik salmastralarla sağlanmış, işletimde bakım gerektirmeyen, kavitasyon eğilimi düşük, tek kademeli ve eksenel emişli pompalardır.

Ayrılabilir Gövedeli Pompalar

VDI 2035’e uygun ısıtma suyu, sıcak ve soğuk kullanma suyu, soğutma/ kondens suyu, su/glikol karışımları ile kullanıma uygun, sızdırmazlığı standart olarak yumuşak (özel istek kapsamında mekanik) salmastralarla sağlanmış, işletimde bakım gerektirmeyen, kavitasyon eğilimi düşük, çok kademeli, emiş ve basma ağızları radyal ve eşmerkezli (inline) olarak yerleştirilmiş pompalardır..

Hakkımızda

ALFEN TARİHÇEMİZ

1977 yılında Mas Makine ve Armatur Sanayi A.Ş. adı altında kurulmuş olup, 7000 m2 arazi üzerinde kendi tesislerinde İstanbul Tuzla’da bulunmaktadır. Kurulduğu yılda ülkemizde öncü ve ilk olarak çeşitli tip ve basınçlarda su ve buhar vanaları, pislik tutucular, çekvalfler imal etmiş ve bu malzemelerin satış-pazarlama faaliyetlerini yürütmüştür. 1986 yılında imalat yelpazesine Hidrofor eklenmiş, ilk olarak Piston Pompalı tip ile başlayan imalat süreci günümüzde dik pompalı, yatay pompalı, mini küre tip ve tam otomatik membranlı yatık pompalı olarak devam etmektedir. Halen 100′e yakın tip ve özellikte ana mamul bulunmakla beraber isteğe bağlı özel tip ve kapasitelerde de hidrofor imalatı yapılmaktadır. 1989 yılından itibaren ilk olarak 24 lt küre ile başlayan genleşme tankı ithalatı zamanla imalat teknolojisi ve proseslerinin geliştirilmesiyle bugün her türlü basınç ve özellikte Kapalı Genleşme Tankı imalatı ile devam etmektedir. 1999 yılında urun ve imalat yelpazesine Sirkulasyon Pompasını eklemiş olan firmamız 2002 yılında markamız olan ALFEN ismini firma unvanı olarak değiştirilmesine karar vermiş ve unvanımız ALFEN MAKINA ve ARMATUR SANAYI A.Ş. olarak değişmiştir. Günümüzde Alfen Makine ve Armatur Sanayi A.Ş. imal ettiği mamüllerini ihraç etmekte ve Türkiye çapındaki bayileri ile pazarlayıp satmakta ve yaygın servis ve yedek parça ile satış sonrası hizmet vermektedir.

 

Bizimle İletişime Geçin

Müşteri temsilcimiz Size dönüş sağlayacaktır